Over ons

Hier vind u alle informatie die u nodig heeft om alles over ons bedrijf te weten te komen. Zo kunt u hier lezen wat onze visie is, welke financieringen er mogelijk zijn en alles over onze Financial lease concepten. Natuurlijk hoort bij het aanschaffen van een auto ook de juiste verzekering. Hieronder kunt u tevens de foto's bekijken van onze showroom.

Visie

Jouw-eerste-auto.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons bezig met de in-en verkoop van gebruikte auto’s en onderscheiden ons daadwerkelijk van andere autobedrijven. Jouw-eerste-auto.nl opent zijn deuren in Augustus 2014 op de Christiaan Huygensstraat 34 te Strijen. Na een succesvol jaar en vele verkochte auto’s wordt het oude pand van Avanti zwembaden B.V. overgenomen en breid Jouw-eerste-auto.nl zich uit naar de Christiaan Huygensstraat 36. In 2015 heeft Jouw-eerste-auto.nl gemiddeld 60 auto’s in voorraad. Anderhalf jaar later – in maart 2016 – ruim 1000 verkochte auto’s!  Vervolgens neemt Jouw-eerste-auto.nl het pand van Marglas over op de Edisonweg 28, 3291 CK te Strijen. Dit pand is gelegen aan onze andere 2 panden op de Christiaan Huygensstraat 34-36. We verwachten nu onze voorraad te kunnen vergroten naar 140 auto’s. Ook beschikken we nu over 6 parkeerplaatsen voor de klanten. De opening vond plaats op 1 Mei 2016.

Wij werken met een twenty-four seven mentaliteit en dat houdt in dat u ons altijd kunt bellen. We staan op elk moment van de dag open voor een bezichtiging buiten onze openingstijden. Ook per e-mail en whats app kunt u ons bereiken. Natuurlijk leveren wij graag uw eerste auto, maar bent u deze fase voorbij dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. De auto’s die wij te koop aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd uit een breed inkoop aanbod. Na het inkopen worden al onze auto’s grondig na gekeken en getest. Elke auto wordt bij ons afgeleverd met een nieuwe apk. Heeft u interesse in een van onze aangeboden voertuigen? Dan is inruilen, financieren of adviseren bij ons geen enkel probleem.

Wij hebben een snel wisselende voorraad waarbij we ervoor zorgen dat er wekelijks nieuwe auto’s op onze website staan. Wij zijn van de nieuwe generatie dus internet is onze kracht en u kunt ons volgen via social media zodat u op de hoogte blijft van onze voorraad.

Ook kunt u onze pagina’s bekijken op:

  • Google+
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube

 

Sfeervolle bar.

Besluit u even rustig na te denken met welke van onze prachtige occasions u naar huis rijdt? Of wilt u in een informele sfeer een goed autogesprek aangaan? Dan kunt u plaatsnemen aan onze comfortabele en sfeervolle bar. Onder het genot van een drankje kunt u de sfeer proeven van ons bedrijf en tevens onze prachtige occasions bewonderen.

DSC_7845 kopiëren
foto koffie
Lekkere koffie en thee bij jouw-eerste-auto.nl
BAR foto over ons

Verzekeringen

 

Voordelige zekerheid | Wanneer u alles op één adres kunt regelen is dat wel zo prettig en vaak veel voordeliger. Daarom biedt Jouw-eerste-auto.nl u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te verzekeren. In samenwerking met Slimverzekeren bieden wij u een zeer aantrekkelijke verzekering aan waarbij uw huidige no-claim korting wordt overgenomen.

Jouw-eerste-auto.nl polis.

De Jouw-eerste-auto.nl polis is in veel opzichten uniek:

-Zeer uitgebreide polis voor alle typen en modellen.
-Zeer aantrekkelijke premies.
-Al uw auto gerelateerde zaken blijven via één contactpersoon.
-Gratis vervangend vervoer.
-De eerste 24 maanden aanschafwaarde garantie.
-Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling.

Bereken hier uw premie

Verzekering afsluiten

Heel nederland

Financieren

Financieren is maatwerk | Jouw-eerste-auto.nl biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, dit werkt snel zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen. Informeert u gerust bij onze specialisten naar de verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen maar liever bespreken we de mogelijkheden bij ons in de showroom bij een kop koffie.

logo_header

Afdrukken

 

Leasing

U least uw auto snel, zorgeloos en binnen 24 uur bij Jouw-eerste-auto.nl. Wij leveren uw auto door heel nederland.

Financial lease | goedkoop, betrouwbaar en snel. Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers particulieren die gemak en zekerheid willen.

Financieren is maatwerk | Jouw-eerste-auto.nl biedt u een financiering op maat, in samenwerking met DMF-Crediet. Bij Financial Lease hoeft u niet al uw spaargeld te spenderen of gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf bepalen in welke looptijd u de officiele  eigenaar word van uw prachtige occasion.

Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Informeert u gerust bij onze specialisten naar de verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen maar liever bespreken we de mogelijkheden bij ons in de showroom bij een kop koffie.

                           logo_header

Afdrukken


Showroom